Tein kavereille lohirullan. Tämä on todella nopea ja helppo tehdä. Vinkkejä pyysin siskolta ohjeeseen.

Iso paketti monivilja paahtoleipää
kalalientä
purkki katkaraputuorejuustoa
vajaa 300g savustettua kirjolohta
kuohukermaa notkistukseen

päällykseen purkki maustamatonta- ja purkki katkaraputuorejuustoa
kuohukermaa notkistukseen
haluamasi koristelut

Leikkaa leipien reunat pois ja levitä palat haluamasi kokoiseksi levyksi kelmun päälle. Kostuta kalaliemellä. Tee tahna tuorejuustosta, kermasta ja lohesta. Levitä levyn päälle ja rullaa kelmun avulla tiukaksi ja tiiviiksi rullaksi. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Tee tahna tuorejuustoista ja kermasta ja levitä rullan päälle. Koristele.

                 1603641.jpg