Tässä vielä pääsiäisen jätti menestys. Oon kehitelly monenlaisia appelsiinisia hyytelökakkuja ja maku on aina jääny vähä vaisuks, mutta nyt se oli täydellinen, vaikka ite sanonkin. (= Massa jäi sopivan moussemaiseksi, mutta jos haluaa ihan tönkköä niin kannattaa lisätä vielä yks liivate. Tästä tuli korkea, kun tein suht pieneen irtopohjavuokaan.

kaurakeksejä
sulaa voita

purkki flora vanillaa
3dl ingmanin appelsiinijogurttia
2dl rasvatonta maustamatonta jogurttia
1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
vajaa dl sokeria
2tl vaniljasokeria
7 liivatetta

1 1/2 prk mangososetta
2 liivatetta

Laita murskatuista kekseistä ja sulasta voista tehty seos irtopohja vuoan pohjalle leivinpaperin päälle. Vatkaa vanilla vaahdoksi ja lisää muut aineet (paitsi liivatteet ja mehu) sekaan. Kiehauta appelsiinimehu ja liuota liotetut liivatteet mehuun. Lisää mehu samalla hyvin sekoittaen. Kaada massa pohjan päälle ja laita hyytymään ainakin 5 tunniksi jääkaappiin. Tee kiille mangososeesta. Kiehauta tilkka vettä ja liuota liivatteet siihen. Lisää soseen sekaan sekoittaen ja kaada kakun päälle. Hyydytä vielä muutama tunti.

                    1409923.jpg