Tämän ohjeen otin Kirsin keittiöstä, jonne se oli päätynyt kokeilevasta keittiöstä. Tässä ohje omin sanoin.

   30-35 kpl

  150g voita
   2dl sokeria
   1 muna
   3 1/2 dl vehnäjauhoja
   1/2 dl mantelilastuja murskattuna
   1tl leivinjauhetta
   1 1/2 tl vanilliinisokeria
   150 g tummaa suklaata (laitoin fazerin sinistä)

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Lisää joukkoon kuivat aineet ja lopuksi suklaarouhe. Laita hetkeksi jääkaappiin kovettumaan. Tee taikinasta 3 pellin pituista pötköä. Ota huomioon, että nämä leviävät uunissa.Paista 200 asteessa n. 10 min. Leikkaa heti uunista oton jälkeen vinoiksi viipaleiksi. Jäähdytä ja NAM!

1234039.jpg