Mistäs tästä nyt alottas, no joo. Marsipaani oli todella helppo laittaa, mutta kaikki muu ei taas ollu. En taas edes ymmärrä mitä yritin tuossa pursotuksessa ja kait se oli liian löysääkin niinku aina. Ja koristelu piti olla vähä toisenlainen. Mutta näin siis voi käydä, kun koettaa paikata aina edellisen mokan uudella )= No vein tämän kuitenki pienen pojan vanhemmille. Ja maku oli hyvä.

3 munaa
1dl sokeria
1/2dl perunajauhoja
1/2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta

175 asteessa 25 minuuttia.

kostutus

n. 1dl appelsiinistä puristettua mehua

täyte

pieni purkki ranskankermaa
purkki valoin vanilja rahkaa
purkki valion vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
pieneksi paloiteltuja ananaspaloja (säilyke)
2rkl sitruunan mehua
tilkka vettä
3 liivatetta

Vaahdota vaniljakastike, lisää ranskankerma, rahka, ananaspalat + sitruunamehu. Lisää liotetut liivatteet kiehuvaan veteen ja lisää seokseen hyvin vatkaten. Hyydytä kakkua ennen koristelua. Päällä vihreä marsipaani ja kevyt vispi (+tomusokeri, vaniljakreemijauhe).
Ja täytettä jai yli, tein siitä nalle hyydykkeet...

                1375916.jpg