Tein hyrriä pakkaseen. Näihin käy täytteeksi mikä vaan, esim tonnikala, jauheliha, lohi... Tänään tuli tämmösiä.

noin 20 kpl

250g pehmeää voita
250g maitorahkaa
4dl vehnäjauhoha
1tl leivinjauhetta

Sekoita ensin voi ja rahka. Lisää sitten jauhot ja leivinjauhe. Laita kelmun sisään jääkaappiin muutamaks tunniks. Täytteiden määrää en mittaillu, mutta välissä siis kinkkua, pepperonia, aurajuustoa, oranssia paprikaa ja vähän juustoraastetta. Kaulitaan taikina kuten täytepullia tehdessä ja täytteet pohjan päälle ja rullalle. Laitoin pullavuokiin, kun meinasivat vähä levähdellä (= Voitele munalla. 225 astetta ja noin 15 minuuttia. Onhan nämä aikas rasvasia, mutta hyviä.

    2119410.jpg