Perheen parissa syöpöteltiin isänpäivänä. Tätä salaattia ja juustoisia röstiperunoita, kaupan purjo-perunasalaattia sekä kalkkunan pihvejä, jotka ite marinoin. Haluaisin rohkasta kaikkia marinoimaan ite lihansa. En oo nyt enää kuukausiin ostanu ollenkaan marinoituja lihoja, enkä aio enää koskaan ostaakkaan. Saa paremmin maut esille ja välttää paljo suolaa ja lisäaineita. Ja se on tosi helppoa ja nopeeta. Nämäkin kalkkuna pihvit otin tuntia ennen paistoa lämpimään ja sivelin molemmin puolin marinaadin ( tällä kertaa laitoin öljyä, grillausmaustetta, paprikaa, valkosipulijauhetta, sipulijauhetta ja soijakastiketta) ja sit paistoin.  Voihan ne marinnoida paljonki aikasemmin valmiiks, mutta oon laiskana tehny nykysin näin ja hyvin toimii.

          2050294.jpg