Tämän rullan pohja on tehty Kaarina Roinisen ohjeella. Täytteet kehitin itse, vaikkei noissa nyt kovaa luovuutta tullu käytettyäkään.

125g voita
2dl vehnäjauhoja
5dl vettä
3 munaa
1/2tl leivinjauhetta
2-3rkl silputtua tilliä tai persiljaa (en laittanu)

100g ruohosipulituorejuustoa
1,5dl vaahdotettua vispikermaa
n. 200g kuutioitua kinkkua

Sulata rasva kattilassa. Sekoita rasvasulaan vehnäjauhot. Lisää vesi ja sekoita kunnes seos on tasaista ja kiehahtaa. Anna jäähtyä noin 5 min. Vatkaa seokseen yksitellen munat. Lisää leivinjauhe ja maustesilppu. Levitä seos tasaisesti leivinpaperille pellille. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 20 min. Anna jäähtyä pari minuuttia. Kumoa levy varovasti voipaperin päälle ja anna jäähtyä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen notkistettu tuorejuusto ja kinkku. Levitä täyte levyn päälle ja rullaa. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. Koristelin pienillä kinkku sydämillä, basilikalla ja kirsikkatomaateilla.

                   1423989.jpg
Pahoittelen taas kuvaa. On hieman valottunu (=